Maksaminen

Tuotteet ja niiden mahdolliset toimitustavat maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassamme on käytössä OP ryhmään kuuluvan Checkout Finland Oy:n monipuoliset maksutavat.

Pankkimaksut

Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat MobilePay, Pivo, Siirto ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkout Finland Oy:n kautta tarjoavat Collector, Jousto, AfterPay ja OP Lasku. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Jousto tarjoaa laskuvaihtoehdon yli 20 € tilauksiin ja OP Lasku on käytettävissä yli 50 € tilauksiin.

 

Yritysten tilaukset

Yritysten maksutapoina on Collectorin b2b lasku, verkkopankkipainikkeet, luottokorttimaksut ja ennakkolasku. Ennakkolasku laskutetaan ennen tavaran toimittamista. Ennakkolaskun suuruus ennen tavaran toimittamista on 50 – 100 % tilauksen summasta. Laskutusvaihtoehdot verkkolasku tai sähköpostilasku. Laskutustiedot pyydetään sähköpostitse tilauksen jälkeen.

info@kansalaismaskit.fi

Ota yhteyttä

Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kansalaismaskit.fi – J & E Söderholm Oy

Y-tunnus: 2977044-7