Palautus

Kansalaismaskit.fi-verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on 14 vrk palautusoikeus. Palautusoikeus alkaa siitä päivästä kun tuote on vastaanotettu. Palautettu tuote tulee lähettää viimeistään 14 vrk kuluttua palautusilmoituksen tekemisestä. Hygieniatuotteeksi luokitellulla tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Pyydämme sinua ilmoittamaan kirjallisesti, mikäli haluat peruuttaa koko tilauksesi tai palauttaa osan tilauksesta. Voit ilmoittaa tilauksen peruuttamisesta tai palauttamisesta sähköpostitse info@kansalaismaskit.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Kansalaismaskit.fi vastaa viallisten tuotteiden välittömistä kuluista palautuskuluista, muutoin tilaaja vastaa palautuskuluista. Palautamme kaikki saadut suoritukset koskien peruutettua tilausta viipymättä viimeistään 14 vrk kuluttua palautetun tuotteen vastaanottamisesta. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jolla tuote on alunperin maksettu.

Kansalaismaskit.fi-verkkokaupalla on oikeus kuitenkin pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettu tuote on saatu takaisin tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneensä tuotteen takaisin. Palautusta varten asiakkaan tulee pyytää palautusosoite asiakaspalvelusta info@kansalaismaskit.fi. Kansalaismaskit ei vastaa väärään osoitteeseen palautetusta tuotteesta.

Asiakkaalla on huolenpitovastuu vastaanottamastaan tuotteesta. Asiakas on vastuussa aina tuotteen täyteen hintaan saakka sellaisesta tuotteen arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. 

Palautukset tulee lähettää palautustunnuksella. Palautukset eivät tule perille mikäli ne lähetetään noutopisteeseen. Noutamattomat lähetykset eivät ole palautuksia ja perimme niistä 20 euron maksun.

info@kansalaismaskit.fi

Ota yhteyttä

Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kansalaismaskit.fi – J & E Söderholm Oy

Y-tunnus: 2977044-7